Samen tillen we jouw identiteit en positionering naar een hoger niveau

Goed dat je de moeite hebt genomen om alle vragen over je merk te beantwoorden. Je weet nu globaal waar je merk staat. We hebben echter een verrassing voor je, een presentje waarmee je nog meer te weten komt over je merk en je bedrijf: ons Merkmodel. Deze kun je downloaden en invullen, het geeft je diepere inzichten over waar jouw merk staat. Mocht je willen weten hoe wij je aan de hand van het Merkmodel verder kunnen helpen om je merk echt voor je te laten werken? Plan dan gemakkelijk een afspraak online in.

Weet jij wie je bent?

Je merk herdefiniëren we samen met jou en positioneren dit voor je, met alle kracht

Voor veel bedrijven is het in het leven roepen van een merk een momentopname. Vaak wordt dit gezien als een eenmalige oefening. Markten veranderen echter continu, manieren van communiceren veranderen mee en de doelgroep is in beweging. Jouw onderneming surft mee op deze golven, als het goed is. Daardoor kan het echter gebeuren dat jouw merkidentiteit niet meer past bij wat je doet. IDEA 2 kan je helpen om je identiteit en je imago weer op één lijn te krijgen. Je merk herdefiniëren we samen met jou en positioneren dit voor je, met alle kracht.

Jouw identiteit beklonken in een passende huisstijl

Je huisstijl is je gezicht naar buiten toe. Die moet absoluut passen bij wat je als bedrijf doet en vertrouwen wekken bij klanten en potentiële klanten. IDEA 2 zorgt ervoor dat jouw gezicht naar buiten toe ook datgene weergeeft waar je bedrijf voor staat, laat zien wat voor jouw merk belangrijk is om te tonen. Alleen zo kom je sterk in beeld bij je klant en bij potentiële opdrachtgevers. Betrouwbaarheid, authenticiteit en daadkracht zijn succesfactoren die jouw klanten maar wat graag delen met potentiële nieuwe opdrachtgevers.

Rebranding huisstijl Wasdas

Rebranding huisstijl Wasdas

Rebranding huisstijl Wasdas

Rebranding huisstijl Wasdas

Rebranding huisstijl Wasdas

Rebranding huisstijl Wasdas

Maak impact op je doelgroep

IDEA 2 helpt je graag met het bepalen van de juiste doelgroep voor jouw product of dienst. Daarna gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf, jouw product of dienst een maximale impact maken op de doelgroep. Dat doen we door visueel aan te sluiten bij de doelgroep, dat doen we door daar te verschijnen waar de doelgroep komt, zowel offline als online.

Websites

Huisstijlen

Verpakkingen

Sign

Autobelettering

Belettering pand

Tijdschriften en jaarverslagen

IDEA 2 heeft pure merkbeleving toegevoegd aan mijn bedrijf. Ik krijg zoveel complimenten over mijn branding en site! Daarnaast hebben ze ook nog awards voor mijn merk in de wacht gesleept. Iemand beter dan deze mannen ga je niet vinden.

Chiel Baauw

Directeur, The New Standard

Wat ik prettig vind aan de samenwerking met IDEA 2 is dat de communicatie heel vlotjes verloopt en dat het zeer kundige grafisch ontwerpers zijn.

Jack Van Marle

Directeur, Van Marle Advies

Voordat ik IDEA 2 leerde kennen, zag alles er wel netjes uit, kaartjes en logo enzo. Maar ik besefte dat ik dat niet was, het vertelde niet mijn verhaal.
In het eerste gesprek met IDEA 2 wist ik één ding zeker, wij begrijpen elkaar. Ik ben zelf een creatief mens en wil de mooiste meubels en lampen voor mijn klanten maken. Zo denken Erwin en Henk ook.

Swawek Andrzejewski

Directeur, Swawek

Winnaars werken samen

We zien jouw bedrijf, jouw merk graag als winnaar uit de bus komen. Dat geeft bestaande klanten het gevoel dat ze nog steeds bij de beste club zitten, dat maakt dat ze je aanraden. Wie succes heeft, straalt succes uit tenslotte. Wist je dat IDEA 2 inmiddels 37 internationale awards op naam heeft staan voor creativiteit, design en uitvoering? Dat hadden wij nooit kunnen bereiken zonder de successen van de klanten waarvoor we werken. Winnaars werken samen en winnen doe je niet alleen.

Note: Carousel will only load on frontend.

Wordt het niet eens tijd om een kop koffie te drinken met elkaar?
Je bent van harte welkom.