Verliefd op je klant

Blog

Ken je dat? Dat een klant zo goed bij je past, dat je het warm krijgt van de gedachte om samen die ‘affaire’ aan te gaan, om samen aan het avontuur te beginnen.
De kriebels in je buik omdat je weet dat er een inspirerende uitdaging in het verschiet ligt bij de volgende ontmoeting.

Dat gevoel kan al ontstaan bij de eerste handdruk, het eerste telefoongesprek of zelfs het eerste oogcontact. In creatieve zin kun je je ontzettend aangetrokken voelen tot een klant, je weet dan dat het goed zit. Je staat te springen om aan de slag te gaan, een crescendo van ideeën racet door je hoofd. Gedreven door de producten, de identiteit en door de liefde van het vormgeven en tegelijkertijd de connectie met deze bijzondere klant die zo kort geleden voor het eerst je leven binnenstapte.

Samen de toekomst creërend leid je het project tot een einde. Iets waar je trots op kan zijn. Je hebt immers zoveel inspiratie uit de klant kunnen halen, dat het resultaat zich bijna op natuurlijke wijze ontvouwde. Nu de kalmte is teruggekeerd en je wacht op de volgende uitdaging, de volgende creatieve ‘high’, komt er een nieuwe vraag in je op.
Zou ik nog iets kunnen betekenen voor die leuke klant? Met een glimlach toets je het nummer in en schijnt de zon net iets feller.

Ken je dat, dat je eigenlijk een beetje verliefd bent op de klant?


Kop koffie?