Tweewielercentrum de Drait

Rebranding

Tweewielercentrum de Drait werd in 1984 opgericht en groeide in de loop der jaren uit tot een begrip in de regio. Vandaag de dag is de Drait een geavanceerd centrum voor alles op het gebied van fietsen. De kennis en kunde, in combinatie met een zeer klantgerichte benadering maken dat fietsers zich thuis voelen bij de Drait. Dankzij het zeer gevarieerde assortiment fietsen en fietsaccessoires heeft de Drait altijd de beste fietsoplossing voor zowel de sportieve fietser, de recreatieve fietser als de dagelijkse fietsliefhebber. Sinds 2022 is de Drait in handen van een nieuwe eigenaar en werd ons gevraagd de huisstijl te moderniseren en de rebranding te verzorgen.
De ambitie van tweewielercentrum de Drait om hoogwaardige producten en service te bieden, zowel fysiek als online wordt hiermee zichtbaar gemaakt.

Het beeldmerk heeft als basis de letter ‘d’, die het voorwiel en het stuur van een fiets vormt. Een gespiegelde ‘d’ waarvan de stok verlaagd is vormt het achterwiel en een balkje het zadel.
De letters vormen tevens de basis voor de eigen typografie waarin de naam ‘de drait’ is vormgegeven.
Het geheel is uitgevoerd in een chromen setting die het logo de juiste kwaliteitsuitstraling geeft.

Kop koffie?