Zonwering magazine

Magazine en online platform

ZONWERING MAGAZINE is een magazine voor professionals in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, horren, raamdecoratie en smart home oplossingen.
Met een unieke aanpak worden fabrikanten, importeurs en de vakhandel voorzien van informatie die voor iedereen interessant is. Van directie tot monteur, van inkoper tot verkoper.

Voor fabrikanten is ZONWERING MAGAZINE een uitgelezen kans om hun producten niet alleen op de mooiste manier te tonen, maar ook meer te vertellen over de techniek achter de producten. Voor de vakhandel vorm ZONWERING MAGAZINE niet alleen een bron van informatie op het gebied van de vele producten die er te koop zijn, het blad helpt bij het verbeteren van sales en marketing, zowel offline als online.

Het lezerspubliek bestaat uit de detailhandel in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, horren en raamdecoratie, uit architecten, voorschrijvers, woninginrichters, projectinrichters en gevelbedrijven en uiteraard de fabrikanten, confectioneurs en dienstverlenende bedrijven in de sector. ZONWERING MAGAZINE komt 4 x per jaar in gedrukte vorm uit. Alle artikelen worden daarnaast ook online geplaatst, op de site, met doorplaatsing op social mediakanalen.

IDEA 2 voorzag het magazine en het online platform van een frisse, zakelijke vormgeving waarbij typografie en kleurgebruik passen bij de sfeer van het product en het karakter vd sector.

Bekijk het online magazine op www.zonweringmagazine.nl.

Kop koffie?