IDEA 2 in top 10 van bureaus van het jaar 2020

Nieuws

We hebben de top 10 gehaald van bureaus die de meeste awards in de wacht hebben gesleept bij de NYX Marcom Awards competitie van 2020.

Het volgende zegt de organisatie van NYX Marcom Awards erover:

 NYX Marcom Awards 2020

“We zijn verheugd de Top 10 NYX-bureaus van het jaar 2020 te presenteren, waar deelnemende bureaus de felbegeerde titel van de beste in hun vakgebied dragen.

NYX selecteerde tien bureaus die hebben deelgenomen en de meeste categorieën hebben gewonnen in de NYX Awards op basis van criteria die zijn vastgesteld door de International Awards Associate (IAA). Deze tien bureaus belichamen expertise, innovatie en vindingrijkheid, waar hun unieke kennis van merkinzichten hen in staat stelt buiten de gebaande paden te denken en tot bijna perfecte hoogte te stijgen.

De samengestelde lijst vertegenwoordigt een invloedrijke mix van disciplines die floreert in de schijnwerpers – titanen van de industrie, traditionele bureaus, onafhankelijke marketingcommunicatie- of videoprofessionals, PR- en communicatiebureaus en storytellers. In een wereld waar een idee snel wordt overklast door een ander, zullen deze gewaardeerde professionals een manier vinden om echte inzichten te vinden die zelfs in de donkerste nachten het helderst schijnen.”

Kop koffie?