Opnieuw internationale awards toegekend voor creativiteit

Nieuws

V.l.n.r.: Ontwerper Erwin Zinger, fotografe Sasja Michalski, tekstschrijver Jan Mol, ontwerper Henk de Graaf en Chiel Baauw van The New Standard met de gewonnen awards.

Terwijl het winterweer buiten guur zijn gang ging, vond er onlangs een hartverwarmende bijeenkomst plaats. IDEA 2 mocht weer op de foto om de kersverse awards die het bedrijf 2020 zijn toegekend te tonen. Voor IDEA 2 betekent dit dat de prijzenkast op de zaak inmiddels 37 nationale en internationale
onderscheidingen bevat. De awards die er nu bijkomen zijn:

2020 NYX Marcom Awards:
Swawek logo – Goud
Swawek website – Goud
Wasdas Corporate Identity – Zilver

Muse Creative Award:
The New Standard website – Goud

2020 Creativity International Design & Advertising Awards:
The New Standard website – Zilver
The New Standard huisstijl – Brons

14th International Design Awards:
Wasdas Corporate Identity – Brons

De internationale jury’s hebben de websites beoordeeld op design, fotografie en tekst. Ook in de prijzen gevallen: Sasja Michalski – Sasja Michalski Fotografie, zij won een gouden NYX Marcom Award voor haar fotografie voor de website van Swawek. Jan Mol – Draeckensteijn Media, hij won een gouden NYX Marcom Award voor zijn teksten voor de website van Swawek en een zilveren NYX Marcom Award en bronzen International Design Award voor zijn teksten voor de website van Wasdas, verder een gouden Muse Creative Award en een zilveren Creativity International Design & Advertising Award voor zijn teksten voor de website van The New Standard.

Kop koffie?