IDEA 2 wint IDA award

Nieuws

Onlangs hebben we in de International Design Awards competitie wederom een award (Honorable Mention) gewonnen. Dit keer voor ons eigen nieuwe bedrijfslogo. Het is onze 29ste onderscheiding.

Het innovatieve is dat het logo niet alleen een beeldmerk is, maar tevens een slogan. Het vertelt precies wat IDEA 2 doet: ideeën ontwikkelen vanuit een strategische, marktgerichte benadering, om van daaruit tot visueel sterke merken te komen. Van idéé tot identiteit dus.

De competitie

In de 11e editie van de competitie ontving de IDA meer dan 3.100 ontwerpen, ingediend door bedrijven en ontwerpers uit 95 landen. Geavanceerde ontwerpen en innovatieve producten uit de hele wereld wedijverden om de prijzen in deze prestigieuze competitie, die  in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende designprijzen in Amerika.

Inzendingen werden ingediend in 5 ontwerpcategorieën: architectuur, interieurontwerp, grafisch ontwerp, productontwerp en modeontwerp.

De internationale Jury beoordeelde de inzendingen niet alleen op basis van de hoogste designstandaarden en trends, maar heeft ook gekeken naar visionaire ontwerpers die een creatieve sprong wagen om het pad te effenen voor de toekomst.

Bekijk de publicatie hier

Kop koffie?